TÜM ÜYELERİMİZE DUYURULUR

Borsamız ile Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi  arasında Diyarbakır Ticaret Borsası üyeleri, birinci derece yakınlarının ve eşlerinin KTO Karatay Üniversitesi Lisans, Önlisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği çerçevesinde katılacakları önlisans ve lisans programlarında uygulanacak ahilik bursu ve ödeme şartlarına ilişkin eğitimde işbirliği anlaşması yapılmıştır.

Diyarbakır Ticaret Borsası üyelerinin, birinci derece yakınlarının ve eşlerinin KTO Karatay Üniversitesi Lisans veya Ön lisans programlarına kayıt yaptırmaları halinde öğrenim ücretinden %15 oranında ahilik bursu sağlanacak ve 8 eşit taksitte ödeme imkanı sağlanacaktır.

Bu  kapsamında lisans ve ön lisans programlarına kayıt hakkı elde eden üyelerimiz ile  birinci derece yakınlarına ve eşlerine ahilik bursu, Borsamızdan alınacak  kayıtlı olduğuna dair güncel tarihli yetki belgesi aslını getirmesi ve bu yetki belgesini her akademik yılbaşında yenilemesi ile birinci derece yakınların ilgili Nüfus Müdürlüğünden alacakları vukuatlı nüfus kaydı belgesinin aslını ibraz etmeleri gerekecektir.

Detaylı Bilgi Borsamız Genel sekreterliğinden alınabilir.

Tüm Üyelerimize Duyurulur.