’Sizin Oraların Nesi Meşhur?’ Programında bu kez Diyarbakır’ın yöresel ürünleri ve coğrafi işaretli ürünleri konuşulacak Antalya Ticaret Borsası ile Antalya Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “Sizin Oraların Nesi Meşhur?” programında medeniyetlerin buluşma noktası olan İlimiz Diyarbakır’ın  yöresel ürünleri ve coğrafi işaretli ürünleri konuşulacak. Gürsel Cingöz moderatörlüğünde online düzenlenecek programın bu haftaki konukları, İl Vali Yardımcımız  Ömer COŞKUN, İl Tarım ve Orman Müdürümüz Mustafa Ertan ATALAR, Kalkınma Ajansımızın Genel Sekreteri Hasan MARAL, Ticaret ve Sanayi Odamızın Başkanı Mehmet KAYA VE Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Engin YEŞİL olacak. Bu keyifli ve İlimizin tanıtımına katkı sağlayacağını düşündüğümüz programa tüm üyelerimiz davetlidir.

İzlemek İçin Lütfen Tıklayın.