Güneydoğu Oda ve Borsalar Akreditasyon sistemi kıyaslama çalıştayı Mardin'de gerçekleştirildi. 5-6 Kasım tarihlerinde Mardin'de gerçekleştirilen çalıştayda Oda ve Borsaların üyelerine en iyi hizmeti verebilmesi için akreditasyon sunumları yapıldı.

Borsamızında Genel Sekreter Murat ÖNEN ve Genel Sekreter Yrd. Gökhan ÇELİKER ile katılım sağladığı, Mardin'de  başlayan ve 2 gün sürecek olan çalıştay Kızıltepe Ticaret  ve Sanayi Odası,Kızıltepe Ticaret Borsası,Nusaybin Ticaret Borsası ve Nusaybin Ti,caret ve Sanayi odası ile  odalar ve borsalar birliği tarafından organize edildi. TOBB Akreditasyon Kurulu Sekreteri Özge Karatepe'nin sunumu ile başlayan  çalıştayda  konuşma, sosyal medya yönetimi, oda ve borsaların Akreditasyon çalışmlarına ilişkin performans kriterlerini için gruplarının Oluşturulması, kıyaslama çalışması ve amaçları sunumları gerçekleştirildi.