HÜRRİYET ve Denizbank işbirliği ile gerçekleştirilen Tarım Zirvelerinin 5'incisi bugün Diyarbakır'da düzenlendi. Zirvede konuşan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Diyarbakır'da üretilen Boğazkere üzümünün şarapçılıkta Türkiye'yi dünyada çok iyi noktaya taşıyabileceğini belirterek, "Devletin de bu üzüme sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Bu Anadolu topraklarından çıkan bir markadır. Öküzgözü ve Boğazkere üzümleri birer varlıktır" dedi.

Hürriyet ve Denizbank işbirliği düzenlenen Tarım Zirveleri AydınKarsAntalya ve Edirne'den sonra Diyarbakır'da gerçekleştirildi. Zirveye Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Engin YEŞİL'in yanı sıra İl Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Hürriyet Gazatesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Demirören Medya Gazete Reklam Satış Grup Başkanı Gürcan Korkmaz, Denizbank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Kaya, ile AdıyamanŞanlıurfaMardin'den gelen çok sayıda çiftçi katıldı.