Kadın Girişimci Yönetici Okulu Diyarbakır’da…

Garanti Bankası, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam boyu Eğitim Merkezi’nin (BÜYEM) işbirliğiyle hayata geçirdiği Kadın Girişimci Yönetici Okulu’nu, şimdi de Diyarbakır’da açıyor. Kadın girişimcilerin bilgi birikimini ve vizyonunu geliştirmek amacıyla tasarlanan ücretsiz eğitim programının Diyarbakır etabı, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) ve TOBB Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun desteğiyle, 25 Nisan-5 Haziran 2014 tarihleri arasında, DTB Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecek. Boğaziçili akademisyenlerin; müşteri ilişkileri, hukuk, finans ve insan kaynakları gibi alanlarda eğitim vereceği programın kayıt ve mülakatları ise, 21, 22 ve 24 Nisan 2014 tarihlerinde yapılacak.

Eğitime katılacak adaylar, online başvuruların ardından, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nde görevli akademisyenlerin gerçekleştireceği bilgilendirme görüşmeleri sırasında belirlenecek. Adaylar, 25 Nisan 2014 Cuma gününe kadar bilgilendirilecek. Eğitimi başarıyla bitiren kadın girişimcilere BÜYEM tarafından sertifika verilecek.

Eğitimle ilgili detaylı bilgiye www.garanti.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Kayıt ve Mülakatlar:

21 Nisan 2014 tarihinde 14:00-17:00 saatleri arasında  Diyarbakır Ticaret Borsası  Şanlıurfa Yolu 8. Km. / Bağlar

22-24 Nisan 2014 tarihinde saat :09:00-17:00 arasında Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Dr. Yusuf Azizoğlu Caddesi, Ticaret Merkezi / Fiskaya

Eğitimler

Eğitimler: 25 Nisan-05 Haziran 2014 tarihlerinde Diyarbakır Ticaret Borsası / Seminer Salonunda gerçekleşecektir.

Son Başvuru Tarihi : 24 Nisan 2014

Kullanıcı Giriş