Diyarbakır Ticaret Borsası Salon Seans İşlem Fiyatları; (11.12.2019) Preseli Pamuk Satış Gerçekleşmedi(Muamelesiz) Alıcı En Çok verilen Fiyat:8,900 Alıcı En az verilen Fiyat: Satış Gerçekleşmedi (Muamelesiz)8,650 // Preseli Pamuk Satış Gerçekleşmedi(Muamelesiz) Satıcı En Çok verilen Fiyat :9,250 Satıcı En düşük verilen fiyat :8,750 // //

Odalar ve Borsalar Briliğinden gelen yazıda, Türkiye Kırgız Cumhuriyeti 9. Dönem Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı vesilesiyle, 22 Kasım 2019 tarihinde Birlik merkezinde Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Fuat Oktay ve Kırgız Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Sn. Kubatbek Boronov'un katılımlarıyla, "Türk-Kırgız İş Forumu'nun" düzenleneceği bildirilmişti.

Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı'ndan alınan bilgi doğrultusunda, söz konusu Türk-Kırgız İş Forumu'nun yeri ve tarihi değiştirilmiştir. Buna göre Türk-Kırgız İş Forumu 21 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da İstanbul'da Conrad İstanbul Bosphorus Otel'de (Büyük Balo Salonu), yine Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ve Kırgız Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Sn. Kubatbek Boronov'un katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Söz konusu İş Forumuna katılmak isteyen firmalarının, kayıt işlemlerini 20 Kasım 2019 tarihine kadar kirgizistan.tobb.org.tr adresinde yer alan başvuru forumunu doldurarak yapmaları ve Birliğimize (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) bildirmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve Türk-Kırgız İş Forumu'nun ivedilikle üyelerinize duyurulmasını rica ederim.