BAŞKAN GÜNAY,’’EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ’’

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve Beraberindeki heyet Diyarbakır Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil ve DTB Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerince karşılanan Başkan Günay ve beraberindeki heyet Diyarbakır’da bulunmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek düzenlenen fuarda emeği geçenlere teşekkür ederek DTB Başkanı Engin Yeşil ve DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay’ya el işleme kilim hediye etti.

DTB Başkanı Engin Yeşil ise TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay fuara katılım sağladıkları ve kendilerini yalnız bırakmadıkları teşekkür ederek Diyarbakır Motifli tablo hediye etti.