Diyarbakır Ticaret Borsası Salon Seans İşlem Fiyatları; (20.11.2019) Preseli Pamuk Alıcı En Çok verilen Fiyat:8,850 Bismil Alıcı En az verilen Fiyat:8,775 Bismil // Preseli Pamuk Satıcı En Çok verilen Fiyat :8,850 Satıcı En düşük verilen fiyat :8,775 // //

TOBB, AKREDİTE ODA/BORSALARI DİYARBAKIRDA BULUŞTURDU…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Diyarbakır'da ilk kez düzenlediği Akreditasyon Çalıştayı ile Akredite 269 Oda/Borsa Genel Sekreterleri ve akreditasyon sorumlularını Diyarbakır’da bir araya getirdi.

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ev Sahipliğinde Diyarbakır’da 3 gün boyunca sürecek olan Akreditasyon Çalıştayına TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Veysi Aldemir ile Oda ve Borsa Başkanları, Genel Sekreterleri ve Akreditasyon sorumluları katıldı.

-KADİM KENTİMİZE HOŞ GELDİNİZ -
Kente gelen oda ve Borsa Başkanları ve Genel Sekreterleri Bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış Kadim Kentimiz Diyarbakır’ımıza hoşgeldiniz diyerek selamlayan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil açılış konuşmasında, Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yürütülen Akreditasyon sisteminin oda ve borsalarda kalite bilincinin yerleşmesine, yükselmesine ve iş dünyası nezdinde saygınlığının artmasına katkı sunduğunu söyledi.

-KURUMSAL KAPASİTELER ARTIRILIYOR-

Konuşmasında Akreditasyon sistemi Çalışmalarının Oda ve Borsaları daha fazla yakınlaştırdığını ve üyelere hizmet sunma kalitesini de artırdığını anlatan DTB Başkanı Yeşil, çalıştay çerçevesinde oda ve borsalarımız akreditasyon sistemlerini karşılaştırarak eksik yönlerini gidermeyi oda ve borsa üyelerine daha kaliteli hizmet vermeyi ayrıca kurumsal kapasitelerinin artırılması hedeflemektedir. Bu bağlamda yapılacak akreditasyon çalıştayının Oda ve Borsalarımız için verimli geçeceğine inanıyorum.

-HİSARCIKLIOĞLUNDAN AKREDİTASYONA TAM DESTEK-

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 2002 yılından itibaren uygulanan Oda ve Borsa Akreditasyon Sistemine her türlü desteği sağladığını belirten Başkan Yeşil, ‘’Oda ve Borsalarımızın Beş yıldızlı olması için Yurt içinde ve Yurt Dışında Gece Gündüz demeden 365 gün çalışmalar yürüten, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na da huzurlarınızda teşekkür ediyor,Oda ve borsalarımızın hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırması için önemli bir araç olan Akreditasyon sistemi çalıştayının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu.

-AKREDİTASYON SİSTEMİNİ İHRAÇ EDİYORUZ-

Daha sonra konuşan TOBB Yönetim Kururlu Üyesi Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz ise Öncelikle çalıştaya ev sahipliği yapan Diyarbakır TSO ve Diyarbakır TB’ye teşekkür ederek, camiamızın geleceği açısından çok önemli olan akreditasyon sistemi çalışmalarına TOBB’un verdiği önemi vurguladı.
Akreditasyon sisteminin önce üyeye sonra Oda/Borsaya topyekün memlekete kazandırdığını belirterek, TOBB’un bu işteki başarısı çok açık bir şekilde ortadadır. Akreditasyon sistemini artık Orta Asya ülkelerine ihraç eder hale gelmiş bulunmaktayız ’’şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Takım Ruhu eğitimi ile başlayan çalıştay 8 farklı konuda gerçekleşecek sunumlarla devam edecek.