Diyarbakır Ticaret Borsası Salon Seans İşlem Fiyatları; (20.11.2019) Preseli Pamuk Alıcı En Çok verilen Fiyat:8,850 Bismil Alıcı En az verilen Fiyat:8,775 Bismil // Preseli Pamuk Satıcı En Çok verilen Fiyat :8,850 Satıcı En düşük verilen fiyat :8,775 // //

Borsamızca sekreteryası yürütülen İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi tarafından ilimizdeki eğitimlerinin Kordine edildiği ve Odalar ve Borsalar Birliğinin ile Turkcell tarafından yürütülen “Geleceği Yazan Kadınlar”Projesinin Diyarbakır' il Finalinde  genç kızlarımızın projeleri değerlendirildi. Başarılı olarak türkiye finaline katılmayı hak eden  başarılı kızlarımız tarafından  Türkiye  Finalinde Diyarbakır'in en iyi şekilde temsil edileceğine inanıyor .Kadın Girişimciler kurulu ve Borsamız adına kendilerine  Başarılar diliyoruz.