Diyarbakır Ticaret Borsası Salon Seans İşlem Fiyatları; (20.11.2019) Preseli Pamuk Alıcı En Çok verilen Fiyat:8,850 Bismil Alıcı En az verilen Fiyat:8,775 Bismil // Preseli Pamuk Satıcı En Çok verilen Fiyat :8,850 Satıcı En düşük verilen fiyat :8,775 // //

Dışişleri Bakanlığı'nın Odalr ve Borsalar Birliğine Göndermiş olduğu  yazısı ile, Havana Büyükelçiliğimizden alınan bir yazıya atfen, 3. Küba Enerji, Petrol ve Gaz Konferansı'nın, Küba Devlet Petrol Şirketinin (Union Cuba-Petroleo, CUPET) organizasyon şirketi Global Event Partners (İngiltere) ve internet sayfasında Doğu Akdeniz'de arama faaliyetlerinde bulunduğu belirtilen Al Fardouss (Lübnan) şirketi ile ortaklaşa olarak 27 Kasım 2019 tarihinde Havana'da başlayacağı ve 3 gün süreceği bildirilmektedir.

Bahsekonu yazıda, Konferans kapsamında Küba'da hidrokarbon arama ve üretimi konularının yanısıra tedarikçi ve yatırımcılar için mevcut olanak ve önceliklerin ele alınacağı, ayrıca Küba'nın Meksika Körfezi'ndeki münhasır ekonomik bölgesinde yer alan ve ihaleye çıkarılacak 24 blok ile ilgili özel oturumların gerçekleştirileceği ve Helms-Burton Yasası'nın Küba'da yatırım sürecine etkilerinin tartışılacağı belirtilmektedir.

Söz konusu konferansa ilişkin davet mektubu ve detaylı bilgilere Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

İlgili Tüm Üyelerimizin Duyurulur