Diyarbakır Ticaret Borsası Salon Seans İşlem Fiyatları; (20.11.2019) Preseli Pamuk Alıcı En Çok verilen Fiyat:8,850 Bismil Alıcı En az verilen Fiyat:8,775 Bismil // Preseli Pamuk Satıcı En Çok verilen Fiyat :8,850 Satıcı En düşük verilen fiyat :8,775 // //

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden odamıza iletilen,Dışişleri Bakanlığı'nın yazısı ve Irak Cumhuriyetinin Ankara Büyükelçiliğinden alınan Nota'ya atfen;

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) firması Creative Channel'ın Bağdat Yenilenebilir Enerji ve Sürdürülebilirlik Merkezi işbirliğinde, Irak Cumhuriyeti Elektrik Bakanlığının koordinasyonunda, 24-26 Mart 2020 tarihleri arasında, Uluslararası Bağdat Fuar alanında "Irak Yenilenebilir Enerji Forum ve Konferansı"nın düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, söz konusu konferansa ilişkin olarak, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eposta adreslerinden veya www.creative-channel.com internet adresinden detaylı bilgi alınabileceği belirtilmiş olup, tüm ilgili üyelerimize duyurulur.