Diyarbakır Ticaret Borsası Salon Seans İşlem Fiyatları; (13.11.2019) Preseli Pamuk Muamelesiz(İşlem Görmedi) Alıcı En Çok verilen Fiyat:9,150 Bismil Alıcı En az verilen Fiyat:8,500 Bismil // Preseli Pamuk Muamelesiz(İşlem Görmedi) Satıcı En Çok verilen Fiyat :9,200 Satıcı En düşük verilen fiyat :8,800 // Pamuk Tohumu(Çiğit)Muameleli Alıcı En Az:1,150 Bismil Alıcı En Çok:1,150 Bismil // Pamuk Tohumu(Çiğit) Muameleli Satıcı en Az:1,150 Bismil Satıcı En Çok:1,150 Bismil //

Çek Cumhuriyeti Başbakanı Andrej Babiš'in ülkemizi ziyareti kapsamında Birliğimiz ev sahipliğinde,  3 Eylül 2019 Salı günü Türkiye Odalar ve Birliği (TOBB) İkiz Kulelerde "Türkiye – Çek Cumhuriyeti Çalışma Yemeği" gerçekleştirilecektir.

Çek Cumhuriyeti Başbakanı Andrej Babiš'in beraberinde Çek Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Bakanı Karel Havlícek, Çek Ticaret Odası Başkanı Vladimir Dlouhy ile Çek firmalarının iştirak edeceği Çalışma Yemeğini T.C. Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan'ın da onurlandırmaları öngörülmektedir.

Özellikle enerji, havacılık sanayi, otomotiv, motorlu taşıtlar ve tedarik sanayi, inşaat ve alt yapı, bankacılık ve finans, elektrik ve mühendislik sistemleri, lojistik ile ileri teknoloji alanlarında faaliyetleri bulunan Türk firmalarımız, Çek firmaları ile ikili görüşme gerçekleştirme imkânı bulacaktır.

Söz konusu heyet listesi ve Türkiye-Çek Cumhuriyeti Çalışma Yemeği'ne ilişkin taslak programa Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurtiçi Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmekte olup, Çalışma Yemeğine katılmak isteyen firmalarımızın katılımları için http://tobbcek.tobb.org.tr adresinde yer alan katılım formunu 30 Ağustos 2019 Cuma gününe kadar (tercihen İngilizce olacak şekilde) doldurarak kayıt yaptırması gerekmektedir.

İlgili tüm üyelerimize duyurulur.