Diyarbakır Ticaret Borsası Salon Seans İşlem Fiyatları; (11.12.2019) Preseli Pamuk Satış Gerçekleşmedi(Muamelesiz) Alıcı En Çok verilen Fiyat:8,900 Alıcı En az verilen Fiyat: Satış Gerçekleşmedi (Muamelesiz)8,650 // Preseli Pamuk Satış Gerçekleşmedi(Muamelesiz) Satıcı En Çok verilen Fiyat :9,250 Satıcı En düşük verilen fiyat :8,750 // //

BANGLADEŞ/INDEX GROUP FİRMASI İŞBİRLİĞİ TALEBİ

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden odamıza iletilen, Ticaret Bakanlığı'ndan alınan yazıya istinaden;

Bangladeş'te faaliyet gösteren ve önemli bir ekonomik büyüklüğe sahip olduğu ifade edilen Index Group firmasının, farmasötik, enerji, kimyevi ürünler ve tekstil gibi alanlarda Türkiye'den iş yapabileceği ortaklar ve yatırım olanakları arayışında olduğu belirtilmiştir. Firmanın iletmiş olduğu projeler ile ilgili bilgiler ekte iletilmiştir.

Konuya ilgi duyacak firmaların aşağıda bilgileri iletilen Dakka Ticaret Müşavirliği ile irtibata geçmeleri gerekmekte olup, tüm ilgili üyelerimize duyrulur.