Türkiye-Hollanda Ekonomik ve Ticaret Ortak Komitesi (JETCO) 2. Dönem Toplantısı ile Türk ve Hollandalı iş insanlarının katılımlarıyla düzenlenecek İş Forumu/Yuvarlak Masa Toplantısının, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan ve Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma Bakanı Sigrid Kaag eşbaşkanlıklarında 4-5 Temmuz 2019 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirileceği belirtilerek, söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve toplantı sonunda imzalanacak Protokolde yer almak üzere Türkiye-Hollanda ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Toplantının hazırlıklarında kullanılmak ve Protokolde yer almak üzere, Hollanda ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 13 Haziran 2019 Perşembe günü mesaisaati bitimine kadar Birliğimize (E-posta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) iletilmesi hususunda gereğini rica ederim.