Diyarbakır Ticaret Borsası Salon Seans İşlem Fiyatları; (20.11.2019) Preseli Pamuk Alıcı En Çok verilen Fiyat:8,850 Bismil Alıcı En az verilen Fiyat:8,775 Bismil // Preseli Pamuk Satıcı En Çok verilen Fiyat :8,850 Satıcı En düşük verilen fiyat :8,775 // //

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda;

“2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi”nin, “Anadolu’dan Dünya’ya” temasıyla 19-20-21 Eylül 2019 tarihlerinde Ankara Ticaret Odası Congresium International Convention & Exhibition Center’da yapılacağı bildirilmektedir.

Söz konusu Zirve’ye ilişkin Ankara Ticaret Odası’nın duyuru yazısı ile Zirve’de yapılması planlanan ikili iş görüşmelerine katılım sağlayacak perakende firmalar-üretici ve çatı kuruluşların doldurulacağı formlar ekte sunulmaktadır.

“2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi”ne katılım için kayıt işlemlerinin www.cografiisaretlerzirvesi.com üzerinden yapılması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız

Ek İçin Lütfen Tıklayın.